AMSTERDAM BIJLMER PERSONAL TRAINING

Wil jij gezonder leven & fitter worden?

Individuele begeleiding & training

Ga samen met onze personal trainers & lifestyle coaches aan het werk om gezonder te leven, fitter te worden en meer energie te hebben.

Amsterdam Zuidoost Personal Training

Zoek jij individuele begeleiding om verandering te realiseren in jouw leefstijl en gezondheid?

Onze personal trainers & lifestyle coaches Elizabeth Mucklow & Frans van Heezik, hebben beide jarenlange ervaring met het begeleiden, coachen en trainen van mensen die gezonder willen worden met behulp van persoonlijke begeleiding.

De persoonlijke aanpak van onze personal trainers helpt jou echt verder!

Met onze individuele begeleiding krijg je waar voor je geld. Je wordt elke training gemotiveerd en maakt zo elke training stappen. En jouw proces om gezonder te leven wordt nauwlettend in de gaten middels Online Coaching.

Personal Training & Lifestyle Coaching

Bij ArenaFysio begeleiden en trainen wij mensen die gezonder willen leven en een echte verandering willen ervaren. Ga met jouw personal trainer & lifestyle coach aan de slag zodat je aankomend jaar gezonder bent dan ooit, fitter bent dan afgelopen tijd en sterker dan dat je gewend bent.

Hoe zit de personal training eruit?

Om je zo goed mogelijk te helpen, laten we je eerst een uitgebreide Sport Vragenlijst invullen. Zo hebben we meer inzicht in jouw fysieke status.

Wat kan je kiezen?

Je kan kiezen tussen eenmaal in de week, of zelf driemaal per week. Omdat wij jou graag helpen om gezonder te worden, hebben we ervoor gezorgd dat het goedkoper is om vaker te komen trainen, dan eenmaal per week.

Hoe ziet zo’n personal training eruit?

Samen met jouw trainer & coach, bepaal je jouw doelen en mijlpalen. Om een succesvolle gezondheidsverandering te realiseren, zijn haalbare doelen namelijk noodzakelijk. Bij elke trainingen zul je eerst met de personal trainer overleggen, waarna de gevarieerde training gaat starten. Per keer zul je uitgedaagd worden om jouw grenzen te verleggen. Uiteraard zal dit wel veilig gaan en houden we rekening met jouw beperkingen. Maar we zullen je zeker uitdagen zodat jouw doelen gehaald gaan worden.

Waar trainen we?

We trainen binnen, of buiten. En altijd met als doel om zowel kracht als uithoudingsvermogen te verbeteren. Zo zul je elke week merken dat je fitter, sterker en gezonder wordt.

Een tevreden klant van Personal Training van Elizabeth Mucklow

Via een gezamenlijke vriendin kwam ik bij Elizabeth terecht. Op dat moment sportte ik 5 a 6 x per week, sliep ik heel erg slecht en at ik voor mijn gevoel heel gezond. Desondanks viel ik niets af en bleef ik zelfs langzaam aankomen en zat mijn BMI net op de grens van gezond gewicht en overgewicht.

Mijn hulpvraag was vooral om meer inzicht over voeding te krijgen en het slaapprobleem aan te pakken.
Vol goede moed gestart. Elizabeth voelde me heel goed aan en gaf de informatie in stapjes. Zo had ik steeds de tijd en ruimte om me te focussen op 1 ding.
In de coachingperiode had ik heel veel werkgerelateerde stress en in combinatie met mijn 4 kids was dat niet altijd even makkelijk.
Elizabeth was altijd een luisterend oor en gaf me zulke wijze tips en adviezen dat ik in deze coachingperiode ook op persoonlijk vlak heel erg gegroeid ben.
Terwijl mijn lichaam op dat moment juist stopte met ‘groeien’. LOL
Het ging mij niet zoveer om kilo’s te verliezen, maar toen de kilo’s eraf vlogen motiveerde me dat wel erg.

In 12 weken tijd viel ik 11 kilo af en maar liefst 45 cm!!! Onvoorstelbaar! Vooral omdat ik mocht eten als een bouwvakker en geen moment honger heb gehad.
Na de coachingperiode was ik een ander mens geworden. Op persoonlijk vlak gegroeid, meer zelfvertrouwen en meer kennis over voeding.
Het resultaat? Ik, als moeder van 4 kids met intensief werk, maakte op mn veertigste verjaardag een foto van mezelf met een zichtbare sixpack! ?
Na de coachingperiode was ik een beetje bang om weer aan te komen, maar met alle opgedane kennis en motivatie ben ik juist nog meer afgevallen!

Lieve Liza, dankjewel voor je tomeloze inzet, kennis en motivatie. Dankzij jou heb ik een hele metamorfose ondergaan!

ArenaFysio Footer